вторник, 14 април 2009 г.

Провалът на Дарвин. Доказателства за съвместно съществуване на хора и динозаври по едно и също време.


Бил ли е прав Дарвин? Или е избързал със своята теория за произхода на видовете? Интересното, което ще предложа на всички, а тази информация е много свежа, е, че има доказателства за съвместно съществуване на хора и динозаври по едно и също време. Такива следи са открити на дъното на река Палъкси Ривър, край градчето Глен Роуз, щат Тексас, САЩ. В речното корито на Палъкси Ривър обикновено не се откриват отделни, изолирани отпечатъци от стъпки, а цели редици от редуващи се стъпки от леви и десни крака. Пътеките най-често са наричани на името на откривателя си. Извън парка „ Долината на динозаврите” се намират „ Пътеката Кларк” и Пътеката Тейлър”. Двете са на няколкостотин метра разстояние една от друга и имат доста сходни следи. Пътеката „ Тейлър” , наречена на името на откривателя си Стан Тейлър е разположена в днешното речно корито и е в доста по-дълбоки скални пластове от тази на Кларк, която се намира под най-горните варовикови пластове на планинския хребет. Тук предлагам да разгледате няколко сайта на Тейлър: http://www.bible.ca/tracks/taylor-all-14.jpg http://www.bible.ca/tracks/taylor-trail.htm http://www.subversiveelement.com/TaylorTrail.html http://www.mtblanco.com/MtBlancoNews/2007/TaylorTrailCast.html ” Пътеката Тейлър” е известна от края на шейсетте години. Тогава били открити първо девет отпечатъка, при което лежащия върху тях варовиков слой и речните камъни на Палъкси Ривър били разчистени. Следите се намират точно в речното корито, и при прииждането на водата се засипва от наносите. И по-старите следи се виждат още добре, но поради напредналата ерозия са станали малко неясни. За щастие варовикът в тази част за разлика от камъка на „Пътеката Тейлър” има много твърда структура и затова е по-подходящ за по-точни изследвания. Този факт е много интересен, но за жалост прикрит и премълчан от ортодоксалните учени. Това е така, защото както добре е обяснил Майкъл Кремо, с когото имах щастието да се срещна, в ортодоксалната наука действа така наречения „ Филтър на познанието”. Т.е. всички факти ,които не отговарят на общоприетия възглед, биват игнорирани. Но това е грешно, защото фактите са налице. Не можеш да ги скриеш. Тук има документално филмче, за "Пътеката Кларк": http://ianjuby.org/delk/
Александър Филипов

4 коментара:

Анонимен каза...

Много сте прав за филтъра!
Преди време ми попадна книгата "Underworld" на Греъм Хенкок. Там също се загатва за неговата добре изиграна превантивна роля по отношение на всичко, което е в разрез с "утвърденото". Илюстрацията с находките в една от пещерите в Малта (в момента не се сещам за името, но не е проблем да проверя и да го цитирам) е доста показателна - от близо няколкото хиляди човешки кости намерени в нея по време на проучванията в началото на 20-ти век до наши дни са останали само 7!!! И достъпът до тях е под много строг контрол и почти невъзможен. Разбира се, Хенкок в качеството си на писател, само препредава разказите на участници или свързани/заинтересовани лица, но поставя и някои неудобни въпроси свързани както с изчезването на въпросните кости (всъщност се говори за безразборното струпване на няколко хиляди човещки скелета изкопани от над 1.5 м слой черен нанос в дъното на пещерата и последвалите мистерии с тяхното схранение, както и загадъчнто изтриване/изчегъртване на скалните рисунки в наподобяващи много червеникавия стил на "Ласко" и "Алтемира". Те са премахнати от пещерата, а всички документира ни споменавания за тяхното съществуване са изличени.
Не съм привърженик на "теорията на конспирацията", но има някои интересни съвпадения и данни - първоначалните разкопки са правени под зоркото око и с участието на Църквата - заради "костницата" (както се е предполагало първоначално), докато унищожаването на фреските и следите е станало по-късно, под давлението на "правоверни" учени.

andrey
andreymh@hotmail.com

Анонимен каза...

Няма нищо странно в откритието. То напълно доказва верността на библейският доклад за сътворението.
В него се заявява, че т.нар. праисторически хора и животни са живяли по едно и също време. Ето какво казва и Библията - "И Бог каза: Да произведе земята живи същества според видовете им: добитък, влечуги, и земни зверове, според видовете им; и стана така /Битие 1:24/. Като виждате, тук не се споменава за преминаване на един вид в друг, както погрешно твърди еволюционната теория. Сами виждате разнообразието от организми, и че досега маймуната не се е превърнала в човек. Тук са описани и динозаврите "влечуги и земни зверове". "И Бог сътвори човека" /Битие 1:27/ "И стана вечер, и стана утро, ден шести" /Битие 1:31/. Човекът и динозаврите са създадени в един ден, но изчезват по време на потопа.

Анонимен каза...

Струва ми се че и в публикацията и в коментарите се пропуска нещо важно относно вкаменените човешки отпечатъци от стъпки,а именно техният размер.

ahf (Алекс Филипов) каза...

Размерът на една стъпка е 16 инча. Това означава, че въпросния човек оставил тези отпечатъци е бил висок около 3 метра.