събота, 12 януари 2013 г.

Загадъчната пещера Бъроус






Това е една тайна история, което е била скрита от правителствата и от някои археолози в опита си да прикрият и дискредитират констатации и неудобни факти, които по някаква причина не искат да бъдат разкрити на човечеството. Пещерата Бъроус в щата Илинойс, САЩ е един пример за това. По тези причини към сегашният момент много малко изследователи имат някакви познания за пещерата  Бъроус, открита през 1982 г. от Ръсел Юджийн Бъроус в Олни, Илинойс САЩ. Местния вестник "Дейли Oлней” разпространява тази новина на 27 юли 1984 г., с една статия, чиято цел е по-скоро дезиформация, отколкото намерението да се направят тези открития публични.

Според разказите на Бъроус входа на пещерата е доста малък и се намирал на недостъпно място, но след като веднъж човек влезе вътре,  попада в огромно помещение състоящо се от 12 основни крипти. Много скрити тайни, разбира се, продължават да се крият по някаква причина, която за сега остава неизвестна.

Ръсел казва, че вътрешността на пещерата Бъроус е подобна на египетска гробница. В  една от криптите се намирала мумия на жена с две деца, които очевидно са принадлежали към фамилия на владетели. В тази зала са намерени големи количества злато и плочи с различни надписи на древен език, който за момента остава неразгадаем, а също и рисунки с изобразени египетски и шумерски символи. Странни фигури на извънземни, влечуго подобни същества, коне, слонове, змии и сфинксове, демони и дори Исус Христос, който проповядва на индианците.

Юджийн Ръсел Бъроус описва всичко в книгата си, публикувана през 1992 г., "Мистерията Пещерата с многото лица". 

Официалните власти и археолози направиха всичко, което беше по силите им, за да не  допуснат тези открития да се разпространят. Така се  е  започнало с определен закон, приет в щата Илинойс, който не позволява достъп до местността, в която се намира пещерата, защото е  тази  местност е обявена за частна собственост. Броят на предметите, намерени в пещерата е огромен, почти 4000, от тях са останали само 355 бройки, останалите са изчезнали по мистериозен начин.

Юджийн Ръсел Бъроус, осъди заговора и укриването на информация, която очевидно е важна, за да се разбере историята на човечеството. Той добави, че има още пет пещери, които все още не са изследвани в околностите на пещерата Бъроус.

Няма коментари: