понеделник, 6 февруари 2017 г.

Засекретени артефакти на ацтеките свидетелстват за присъствието на извънземни

Мексиканските власти разсекретиха информация за артефакти, открити на територията на страната преди повече от 100 години. Жителите на щата Халиско събирали мистериозните находки, подсказващи за извънземни цивилизации в продължение на 50 години. Сега експонатите се съхраняват в специален музей, а броят им надхвърля 400.
 Обединяващото около артефактите е че на всички има изобразени извънземни символи. Например върху един от предметите се вижда лик на същество с неземен произход и извънземен кораб, а друг изобразява рисунка на планетата Сатурн с летяща чиния.
Изследователите смятат, че намерените артефакти са свързани с цивилизацията на ацтеките, която някога е населявала територията на днешно Мексико. Те са изобразявали живота и битието си върху керамични и каменни изделия, имали са изключително богата култура и са рисували различни неземни обекти, с които най-вероятно са се срещали и са имали комуникация. Дали предметите са косвено доказателство, че ацтеките са наблюдавали или са имали контакт с извънземни посетители на нашата планета?

Няма коментари: